0761.533.491 / 0768.637.204 contact@vreautermopaneieftine.ro
Rolete textile

Role Textile

Roletele textile sunt, probabil, cele mai remarcabile decoratiuni de pe perete. Acestea ofera un aspect mai placut si mai personal casei dumneavoastra si spre deosebire de alte decoratiuni de perete, fac si multe alte lucruri practice.

 • Control solar

Roletele textile reflecta lumina si caldura de la soare, reducand cantitatea de energie necesară pentru a răci casa. Cele motorizate se pot ajusta în mod automat pentru a compensa pentru schimbarea cerințelor de umbră pe tot parcursul zilei.

 • Intimitate

În plus, pentru cei care stau la parter sau la etaje inferioare, roletele textile pot reduce sau elimina complet privirile inconfortabile si indiscrete ale vecinilor sau trecatorilor de afara, în acelasi timp permitand patrunderea razelor solare si vederea spre exterior.

 • Ecologie

Construcția de rolete textile a devenit mai prietenoasa cu mediul inconjurator, prin includerea țesuturilor fără PVC și proceselor de fabricație slaba.

 • Optiuni textile de neegalat

Roletele textile vin intr-o gama foarte larga de culori, stiluri si tesaturi, existand rolete textile pentru toate gusturile, la preturi accesibile tuturor buzunarelor. Acestea oferă protecție impotriva căldurii intense din zilele caniculare de vara, impotriva privirilor indiscrete și razelor ultraviolete daunatoare​, menținând în același timp vederea spre exterior. Materialele textile moi translucide oferă un design elegant casei dumneavoastra, creand un ambient placut iar materialele opace elimina toate lumina vizibila.

Vrei o Ofertă? Contactează-ne

  Numele

  Telefon

  Adresa de email

  Subiectul

  Ataseaza schita ta

  Mesaj

  WhatsApp chat
  Call Now Button