0761.533.491 / 0768.637.204 contact@vreautermopaneieftine.ro
Accesorii termopan
RULOU ALUMINIU 2

Rulouri Exteriorare din Aluminiu

Rulouri exterioare – o protectie superioara impotriva caldurii, frigului, zgomotului si protectie impotriva efractiei

Astăzi, rulourile exterioare sunt modul cel mai practic de a securiza clădirile rezidențiale și comerciale. In plus, rulourile pot fi instalate pe orice fereastră sau ușă existenta. Tot mai mulți proprietari de case au descoperit beneficiile aduse de aceste rulouri. Rulourile exterioare sunt excelente in a oferi caminului dumneavoastra un efect complet de intuneric, o crestere semnificativa a izolarii termice si fonice, o protectie impotriva efractiei si sansa de a va bucura de intimitate, fara sa fi-ti deranjati de privirile indiscrete ale vecinilor.

Afla mai multe

60784ceab834b_20210415052546

Plase Anti insecte

Plasele de insecte sunt o necesitate în lunile lungi, fierbinti de vara și pot fi proiectate pentru a se potrivi oricarei ferestre sau usi. Pentru excluderea aproape totală a insectelor si creearea unui mediu mai bun si mai sanatos pentru tine si familia ta, este foarte recomandata cumpararea unei plase de tantari tratata cu insecticid, deoarce ofera o protecție mai mare prin alungarea tantarilor si uciderea celor care aterizeaza pe ea. Nu are rost sa fii chinuit si deranjat de insecte în lunile de vară, atunci când soluția este atât de simpla.

Afla mai multe

sunscreen-blinds-banner-495×400-1

Rolete Textile

Roletele textile sunt, probabil, cele mai remarcabile decoratiuni de pe perete. Acestea ofera un aspect mai placut si mai personal casei dumneavoastra si spre deosebire de alte decoratiuni de perete, fac si multe alte lucruri practice.

Roletele textile vin intr-o gama foarte larga de culori, stiluri si tesaturi, existand rolete textile pentru toate gusturile, la preturi accesibile tuturor buzunarelor. Acestea oferă protecție impotriva căldurii intense din zilele caniculare de vara, impotriva privirilor indiscrete și razelor ultraviolete daunatoare​, menținând în același timp vederea spre exterior. Materialele textile moi translucide oferă un design elegant casei dumneavoastra, creand un ambient placut iar materialele opace elimina toate lumina vizibila.

Afla mai multe

pervazuri_aluminiu

Glafuri

Glafurile sunt proiectate pentru a fi instalate împreună cu ferestrele în partea de jos a deschiderii ferestrei. Acestea împiedica intrarea apei în incinta, pentru a proteja structura fereastrei împotriva umezelii și distrugerii premature. Pervazurile sunt o componentă necesară pentru orice fereastra sau balcon.

Afla mai multe
WhatsApp chat
Call Now Button