0761.533.491 / 0768.637.204 contact@vreautermopaneieftine.ro
Gealan

Termopane Gealan

Termopanele Gealan sunt potrivite pentru a fi utilizate în orice tip de construcție, pot fi folosite cu ușurință în clădiri istorice, precum case, cladiri de birouri sau blocuri urbane avangardiste. Aceste ferestre cu design elegant fac posibilă obținerea unui mediu distins si armonios.

Diferențele în profilul de design au un impact major asupra proprietăților tehnice ale ferestrelor, iar termopanele GEALAN se disting nu numai prin aspectul lor estetic ci si prin geometria lor rafinata și foarte dezvoltata care respectă cele mai înalte cerințe în materie de izolare termica si fonica, protectie impotriva efractiei si ventilație. Ferestrele GEALAN reprezintă cel mai înalt nivel de tehnologie.

Termopane Gealan
 • DURABILITATE

Ferestrele din PVC sunt ușor de curățat și aproape nu necesită întreținere. Ele sunt extrem de rezistente la efectele vremii și foarte durabile.

 • CONFORT

Ferestrele GEALAN mentin căldura în interiorul caminului iar zgomotul în exterior. Acestea asigura un sentiment de securitate și ofera apartamentului dumneavoastra o atmosfera unica.

 • SECURITATE

Intimitatea și securitatea sunt nevoi fundamentale ale fiintei umane. Cine nu ar vrea să se simtă bine si in siguranta în interiorul propriului camin? În cazul ferestrelor cu profile marca GEALAN, atunci când vine vorba de securitate, acestea oferă caracteristici cum ar fi profunzimea profilului, grosimea semnificativă a pereților interiori și construcțiile speciale pentru hardware-ul de montare, cu ajutorul șuruburilor, a cadrului și cercevea.

 • IZOLARE TERMICA

Geamurile termopan cu profile GEALAN realizeaza economii de energie optime, deoarece proprietățile naturale izolatoare PVC garanteaza o izolare termica excelenta. Multumita ferestrelor GEALAN, vei economisi bani și vei îmbunătăți considerabil confortul de acasă, în acelasi timp contribuind la protecția mediului.

 • IZOLARE FONICA

Prea mult zgomot iritant poate provoca daune serioase sănătății noastre. Probleme cu somnul, pierderea capacităţii de concentrare și tensiunea sunt doar câteva dintre efectele negative pe care le trăim datorita zgomotului. Ferestrele cu profil GEALAN oferă o protecție eficientă împotriva zgomotului excesiv iar gratie utilizării corespunzătoare a sticlei, acestea asigura proprietăți bune de izolare si îmbunătățesc parametrii de izolare acustică, astfel îmbunătățind calitatea vieții.

Pentru bărbații care se confruntă cu disfuncții erectile, cumpărarea Viagra în România devine o salvare. După cum bine știți, această mică pastilă este menită să ne ajute să scăpăm de o problemă destul de mare la un preț destul de accesibil. De asemenea, ajută la îmbunătățirea relației de cuplu.
Sistemul de profile S3000

Ferestre GEALAN din sistemul S 3000

Ferestrele din sistemul de profile GEALAN S3000 imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor cu un confort ridicat si prezinta toate caracteristicile de calitate pentru o durata indelungata de viata. Prin proportiile lor elegante exprima spiritul unei generatii tinere si dinamice.
Functionarea fara probleme a ferestrelor moderne depinde in principal de stabilitatea lor. Acest lucru este asigurat in sistemul S3000 de geometria profilelor, de adancimea de constructie de 62 mm si rigidizarea groasa din tocuri si cercevele. Actiunea concertata a acestor factori garanteaza functionalitate ridicata chiar si peste ani. S3000 inseamna estetic si echilibru, indiferent ca este vorba de varianta clasica sau de cea orientata spre design, cu muchii rotunjite.
In designul fatadelor si incaperilor o importanta deosebita revine diferitelor culori si decoruri. In acest scop GEALAN a asigurat, prin noua tehnologie de caserare toate premisele. Multumita acestei tehnologii poate fi realizata aproape orice combinatie de acrylcolor, folii decor lemn sau folii uni, indiferent daca profilele au muchii numeroase sau rotunjiri complexe.

Ferestre GEALAN din sistemul S 8000

Considerati importanta termoizolatia si totodata doriti sa imprimati personalitate casei dumnea-
voastra prin ferestre decor lemn sau cu suprafete speciale precum acrylcolor sau placare cu aluminiu?
Va recomandam sistemul nostru de 6 camere si 74 mm adancime de constructie.
 • Geam de 48 mm cu STV® pentru termoizolatie si fonoizolatie sporita
 • Uf = 1,1 W/m²K (cf. CBCE plc.)
 • Clasa 5 de protectie fonica (reduce zgomotul cu pana la 47 decibeli)
 • Si in varianta acrylcolor: suprafetele acrylcolor sunt extrem de rezistente la zgariere si agresiune, sunt antistatice, se curata foarte usor si isi pastreaza culoarea timp indelungat.
 • Permite lipirea uscata a geamului, ce se traduce in protectie anti-efractie crescuta, stabilitate mai mare si sunt evitate deformarile si torsiunile chiar si in cazul ferestrelor de mari dimensiuni (sunt posibile dimensiuni cu pana la 20% mai mari)
 • Posibilitatea construirii de elemente speciale precum usile glisante cu ridicare.
Ferestre GEALAN din sistemul S 8000
Ferestre GEALAN din sistemul S 9000

Ferestre GEALAN din sistemul S 9000

Preturile energiei cresc devenind un factor urias de costuri. Pe deasupra, reglementarile legislative de mediu determina cerinte ridicate in ceea ce priveste coeficientii de izolare termica in domeniul ferestrelor. Prin ferestrele GEALAN din sistemul S 9000 se pot obtine valori de casa pasiva, fara precedent.
 • 82.5 mm adancime de constructie pentru o izolare termica si fonica de exceptie
 • Este prezenta a treia garnitura de etansare ce imbunatateste izolarea, protejeaza elementele de feronerie de umezeala, iar comportamentul la deschidere este imbunatatit chiar si la temperaturi joase
 • geam cu grosime de pana la 54 mm cu GEALAN (permite preluarea geamurilor speciale)
 • Rigidizare din otel pentru toc si cercevea
 • Optimizat pentru lipirea uscata a geamului, ce reduce la minimum lucrarile de reglaj si revizie, sporeste protectia anti-efractie si permite realizarea de ferestre cu pana la 20% mai mari
 • Elementele speciale, precum usile glisante cu ridicare, au cele mai bune valori de izolatie termica in sistemul S 9000
 • Inaltime mai mare a peretelui de acoperire a geamului, pentru o mai buna termoiaolare in zona cu cea mai mare predispozitie la aparitia condensului)
 • Suprafete personalizabile: alb, acrylcolor, placare cu aluminiu, folii decor lemn sau uni.

Vrei mai multe detalii? Contactează-ne

  Numele

  Telefon

  Adresa de email

  Subiectul

  Ataseaza schita ta

  Mesaj

  WhatsApp chat
  Call Now Button